امروز:  دوشنبه، 28 خرداد ماه، 1403
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 5244      ارسال شده در مورخه : جمعه، 2 خرداد ماه، 1393 - 03:30   ._PRINT.  



تهران - ایران اُنا: داریوش قنبری، فعال اصلاح طلب و تحلیل گر مسائل سیاسی نیز معتقد است که اساسا جبهه پایداری در آستانه فروپاشی است.



جبهه \\\\

«پایداری» دیگر تاب «پایداری» ندارد؛ گویا این جریان پر سرو صدای سیاسی به آخر خط رسیده است. هر چند تمام انرژی این جبهه صرف این شده است و می شود که این واقعیت علنی نشود.

جریان انتخاباتی پایداری که ششم مرداد ماه سال 1390 در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی توسط همراهان و وزرای دولت احمدی نژاد تشکیل شد خود را نزدیک ترین جریان به گفتمان اصیل انقلاب معرفی می کردند.

در معرفی این جبهه در سایت اختصاصی آن آمده است: «شكل گيري اين جبهه مبتني بر نگاه غيرحزبي مي باشد و اعضاء آن تمامي كساني هستند كه پايبندي كامل خود را به شاخص هاي مكتب امام(ره) نشان داده و ضمن عدم همراهي و يا سكوت در قبال فتنه 88، با اتخاذ مواضع شفاف در مقابل فتنه گران ايستاده و نيز با جريان انحرافي كوچكترين همراهي و موافقت نداشته و همچنين تابع احزاب باطلي چون جريان كارگزاران غرب زده و اصلاح طلبان دين ستيز نباشند.»

این جبهه از همان ابتدا رویکرد خود را مبتنی بر سر و صدا و ایجاد هیاهو و جنجال آفرینی بنا نهاده بود؛ رویکردی که با اخلاق مداری و روش و منش سیاسی کوچکترین همخوانی نداشت.

شاید همین رویکردها و روش هایی پیش گرفته شده بود که باعث شد اوج موفقیت این جریان در انتخابات مجلس بروز کند. این جبهه توانست از میان 290 کرسی مجلس 23 کرسی را به دست آورد. آن هم در شرایطی که اساسا میدان رقابت برای جبهه پایداری خالی از رقبا بود.

پس از آن پایداری ها به سرازیری افتادند و در کنار اختلافات و شکاف های درونی، روز به روز از سوی مردم و جریانات اصیل سیاسی به حاشیه رانده شدند. با این حال پایداری های با همان رویکرد جنجال آفرینی متکی به برخی اعضا، تلاش داشتتند تا در برابر این خواست مردم مقاومت کنند.

در همین راستا امیر محبیان، تحليلگر و روزنامه‌نگار اصولگرا می گوید: پايداري مي‌داند اگر لحظه‌اي بايستد اختلافات درونش شعله مي‌كشد لذا براي ديده نشدن اختلاف‌ها فقط با فرياد‌هاي سياسي مي‌دود. پايداري اگر لحظه‌اي بايستد حداقل به سه گروه تقسيم مي‌شود. به فريادهاي پايداري نبايد گوش داد، بسياري از فريادها از ترس و نگراني است نه از سر شجاعت.

داریوش قنبری، فعال اصلاح طلب و تحلیل گر مسائل سیاسی نیز معتقد است که اساسا جبهه پایداری در آستانه فروپاشی است.

او در گفت وگو با فرارو با تاکید بر اینکه پایداری یک جریان انتخاباتی بوده است می گوید: اصولگریان در سال های گذشته در آستانه انتخابات ها تابلوهای انتخاباتی را بلند می کردند تا با دوری جستن از اصولگریان سنتی شانسی برای موفقیت خود ایجاد کنند.

به گفته وی این تابلوها هم عموما پس از انتخابات ها نابود می شوند نمونه اش آبادگران و رایحه خوش خدمت که دیگر جز خاطره چیزی از آنها باقی نمانده است و این سرنوشتی است که برای جبهه پایداری هم تصور می شود.

با این حال تصور ساده اندیشانه ای است که تندروهای پایداری به سادگی بخواهند میدان را برای رقبا خالی کنند. بر همین اساس تاکنون با وجود انصراف ها و کنارگیری های بسیاری از اعضا، ته مانده های پایداری تلاش دارند این جبهه را با چنگ و دندان حفظ کنند.

دلیل برای حفظ این جبهه پرسر و صدا جنجال آفرین هم فراوان است. به گفته امیر محبیان اهداف سياسي تندروها پوششي براي اهداف اقتصادي آنهاست و تندروها با فريادهاي سياسي مي‌خواهند براي منافع و اهداف اقتصادي خود فضاي امن ايجاد كنند.

این فعال سیاسی اصولگرا تاکید می کند که ترديد نكنيد كه پشت هر شعار تند سياسي براي بعضي‌ها منافع اقتصادي فراواني نهفته است.

بر همین اساس پایداری های برای آنکه فروپاشی خود را حداقل تا یک انتخابات دیگر به تاخیر بیندازند، به ساز و کارهای جدیدی متوسل شده اند. از یارگیری در مجلس گرفته تا تمرکززدایی از پایتخت.

صفر نعیمی‌، سخنگوی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت در گفتگو با فرارو می گوید: جبهه پایداری مدتی است که تلاش تازه ای برای جذب عضو و نیروی جدید از فراکسیون های دیگر مجلس از جمله فراکسیون رهروان ولایت در دستور کار قرار داده است.

وی می گوید: اعضای این فراکسیون اقلیت با نفوذ به فراکسیون اکثریت مجلس، رایزنی های گسترده ای را با برخی اعضای فراکسیون رهروان به منظور عضویت در فراکسیون پایداری آغاز کردند اما تاکنون نتوانسته اند توفیقی در این زمینه به دست بیاورند.

همچنین بر اساس اخباری که اخیرا منتشر شده است پس از تغییر فضای سیاسی کشور با روی کار آمدن حسن روحانی، جبهه پایداری که به رغم هیاهوی زیاد سیاسی در بدترین شرایط از نظر پایگاه مردمی قرار گرفته است، برای ادامه حضور در مجلس شورای اسلامی خروج نمایندگان خود از تهران و فعالیت در شهرستان ها را در دستور کار خود قرار داده است.

بر این اساس گفته می شود از مدتی پیش کمیته ای در این جبهه تشکیل و در حال بررسی و شناسایی حوزه های انتخابیه غیر استان تهران برای نمایندگان تهرانی خود در مجلس شورای اسلامی است.

بنا به استدلال اعضای این جبهه، با گشایش فضای سیاسی، نمایندگان این جریان شانسی برای پیروزی در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در تهران ندارند و باید به شهرستان ها بروند.

عوض حیدرپور نماینده مجلس درباره اینکه چرا پایداری های به چنین تصمیمی رسیده اند به فرارو می گوید: اینکه پایداری به این تصمیم رسید است که فعالیت های خود را از شهرهای بزرگ همچون تهران به شهرهای کوچک منتقل کند به طور طبیعی ناشی از نوع رفتار آنها به خصوص در چند ماهه و از زمان روی کار آمدن دولت آقای روحانی است که این رفتار به گونه ای بود است که یک نوع دلزدگی از آنها در دل مردم ایجاد کرده است.

حیدرپور درباره اینکه آیا با وجود این دلزدگی می توان برای پایداری ها دز شهرهای کوچک شانسی قائل بود یا خیر می گوید: به هر حال این احتمال وجود دارد که در شهرهای کوچک مردم کمتر در جریا عملکرد پایداری ها باشند به همین دلیل این جبهه گمان می برد می تواند از عدم آگاهی مردم باز سوء استفاده کند با این حال آنچه که قطعیت دارد این است که پاسخ مردم به جبهه پایداری نه است.



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 آمریکایی‌ها به قدرت ایران واقفند  [ پنجشنبه، 10 بهمن ماه، 1392 ] 1035 مشاهده
 به سادگی نمی‌شود مشکلات فراوان را حل کرد  [ شنبه، 23 شهريور ماه، 1392 ] 780 مشاهده
 انقلاب اسلامی ایران -25- گذشته شناسی انقلاب  [ جمعه، 14 اسفند ماه، 1394 ] 853 مشاهده
 این دولت نسبت به جلوگیری از تخلف مصمم است  [ شنبه، 19 بهمن ماه، 1392 ] 903 مشاهده
 روحانی: دلی پر از درد دارم  [ پنجشنبه، 9 خرداد ماه، 1392 ] 866 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب